De Corbie – Korbeek-Lo

Hoi Ik ben Stephi en ben de salonverantwoordelijke van De Corbie Korbeek-lo. Ik ben al sinds 2009 lid van dit geweldig team (m'n 2de familie) ! Onze dames verwen ik graag met een nieuw kleur of balayage techniek met een moderne snit of extensions. En om je look nog een extra upgrade te geven kan je ook voor make-up bij mij terecht ! Onze heren kunnen bij mij terecht voor een barbersnit of een sche

Stephi

Hoi ik ben Heidi en ben al 18 jaar lid van het Corbie team. Ik ben het moedertje van de jonge garde. Ik doe alles graag als ik maar klanten kan mooi maken. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken en natuurlijk zorg ik voor de kids.

Heidi

Hoi, ik ben sarah en werk ondertussen 5 jaar bij de corbie, waar ik in die tijd heel veel heb geleerd. De klanten buiten laten gaan met een nieuw kapsel, is dit nu een man of een vrouw dat maakt niet uit. Ik hou van extensions om zo onze klanten prachtige lange haren of dikkere haren te kunnen geven. Verder in men vrije tijd ga ik graag met vrienden weg of shoppen.

Sarah

Hoi hoi ik ben isabel en ik sta al 10 jaar in het kappersvak. Dankzij de corbie krijg ik veel kansen om dingen bij te leren en nog beter te worden in mijn vak. Ik hou ervan om de mensen mooi en gelukkig te maken. Buiten het werk geniet ik gewoon van de kleine dingen.

Isabel

Hoi, Ik ben Nerea en ik ben de gastvrouw van Korbeek-lo! Ik laat jullie graag thuis voelen in onze Corbie. Met een grote glimlach en veel enthousiasme help ik jullie graag verder. Ik zorg ervoor dat onze gasten niks te kort komen!

Nerea

Hi mijn naam is Saskia. Ik ben al enkele jaren als kapster bij De corbie. Mijn passies zijn barbierkapsels en klassieke mannensnitten. Ook ga ik volledig klantgericht te werk en bied mijn klanten een top service aan. Ik sta er dus op dat elke snit tot in de puntjes is afgewerkt. Bij mij verlaten de klanten De corbie met een goed gevoel.

Saskia

Hallo mijn naam is Narin. Ik heb enkele jaren stage gedaan in De Corbie en ben dan in 2015 vast beginnen werken. Mijn grote passie is klanten gelukkig maken, mensen een goed gevoel geven met een nieuw kapsel of een totale look. Mijn hobby: reizen en shoppen.

Narin

Hey! Ik ben Talia, ik ben nu sinds 2015 lid van het Corbie team korbeek-Lo, wel heb ik toch al enkele jaren ervaring. Buiten het werk hou ik enorm van lekker eten en schoenen !! In het salon doe ik gellak, make up en haar natuurlijk. Mijn passie is van mensen een verbeterde versie van hunzelf te maken. Mijn dag is compleet als men klant gelukkig buiten gaat.

Talia

Ik ben Bram en heb reeds 5jaar ervaring als herenkapper. Ik versterk het team bij De Corbie reeds in 2016. Je kan bij mij terecht voor zowel de klassieke als de moderne kniptechnieken. Mijn specialiteiten? Ambachtelijk scheren, barbiersnitten, trimmen, aflijnen en last but not least het bijwerken van baarden. Neem gerust eens plaats in mijn stoel en ga als een echte heer naar buiten.

Bram

Hallo, ik ben Koen Met m’n 32 jaar ben ik de oudste ‘youngster’ binnen het leuke Corbie team. De perfecte plaats om mijn passie verder uit te werken en te groeien tot de barbier die ik wil zijn en jullie nodig hebben. Mijn specialiteit en interesse liggen dan ook vooral bij het ambachtelijk scheren en trimmen van de baard.

Koen

Hoi ik ben Leni. Na mijn werkervaring als make-up artiest begon het bij mij te kriebelen om kapper te worden. Ik hou ervan mensen een totaal nieuwe look te geven en dan zit je bij de Corbie aan het juiste adres.

Leni

Haaai ! Ik ben Silke en werk sinds 2016 in de Corbie. Haar doen is mijn passie en in deze stijlbar en barbier voel ik me helemaal thuis. Graag ben ik altijd up to date met de nieuwste trends om dit door te geven aan mijn gasten. See you soon xoxo

Silke

Hoi ik ben Elien , Ik ben pas begonnen aan een nieuw avontuur bij de Corbie . Ik hou ervan om mensen te laten genieten en verzorgen aan de wastafel . Ik hoop me dan ook snel te ontplooien binnen het Corbie team. Liefs x

Elien

Hoi ik ben Yanick en werkt als student bij de Corbie Korbeek-lo. Mijn passie: Creatief bezig zijn met haar en mensen.

Yanick

 

De Corbie Korbeek-Lo

Vlinderlaan 1

3360 Leuven

016/460840

 

OPENINGSUREN:

  • Maandag van 9 u tot 18 u ( alle werken moeten gedaan zijn om 18 u)
  • Dinsdag van 9 u tot 18 u ( alle werken moeten gedaan zijn om 18 u)
  • Woensdag van 9 u tot 18 u ( alle werken moeten gedaan zijn om 18 u)
  • Donderdag van 11 u tot 19 u ( laat avond, wij sluiten onze deuren om 19 u, alle werken moeten gedaan zijn om 20 u ! )
  • vrijdag van 9 u tot 18 u ( alle werken moeten gedaan zijn om 18 u)
  • Zaterdag van 8 u tot 17 u ( alle werken moeten gedaan zijn om 17 u)

ALTIJD ZONDER AFSPRAAK

Menu kleur: Hou er rekening mee dat je hiervoor 2 u tijd nodig hebt.
Kleur tijden die wij aanraden zodat u zeker verder geholpen kan worden:

  • Maandag/dinsdag/woensdag  voor 15.00 u
  • Donderdag  voor 17.00 u.
  • Vrijdag voor 15.30 u.
  • Zaterdag voor 14 u.

Hou er rekening mee dat het zaterdag altijd drukker is vanaf 11u !
Hou er rekening mee tijdig te komen in het weekend, zodat we iedereen kunnen verder helpen voor sluiting.

Breng een virtueel bezoek aan ons kapsalon.