De Corbie – Geel

Ik ben Stefanie en onthaal je met hart en ziel. Als Guest experience manager in Geel en sta steeds voor je klaar. Mijn werk is mijn passie omdat mensen blij maken en een goed gevoel geven het liefste is wat ik doe. De Corbie Stijlbar en Barbier naar een hoger niveau brengen is mijn ultieme doel. Kom zeker eens langs en ervaar de ziel van de Corbie door kennis te maken met ons sterk team.

Stefanie

Hi everyone! Mijn naam is Jolien. Plezierig-fier om deel van het Corbie-Team te zijn! (big love°) Door de corbie ervaringen blijft Nieuwsgierig men 2de naam dus.. Ready for a new styling, look, insparation? dan ben je aan het juiste adres... Finding the perfect combination is like Finding your soulmate I love hair, style and your face see ya soon Jolle

Jolien

Hoi, ik ben Gwenn Lan maar iedereen zegt gewoon Gwenn, Ik werk nu al een aantal jaar bij De Corbie stijlbar en Barbier. Meestal kan je mij vinden in het salon in Geel maar ook regelmatig in de andere salons als ik opleiding geef. Ik hou van een uitdaging, dus wil je eens andere coupe kom dan zeker langs!

Gwenn

Ik ben Toon. Na mijn opleiding begon ik te werken in een ander kapsalon met De Corbie steeds in mijn achterhoofd. Dromen bedrog? Keep on dreaming! Bij De Corbie hoop ik mezelf helemaal te vinden in mijn eigen stijl. Hiervoor krijg ik dan ook de kans door de vele opleidingen, trainingen en shows. I love my job!

Toon

Hey allemaal, ik werk hier nu al een tijdje en ik kom alle dagen met een glimlach werken. Ik vind het heel leuk dat deze job veel variatie brengt. Voor de moment doe ik alles graag, knippen, kleuren, make up, nagels,...., maar voor opsteek werken en halloween of andere speciale fantasie make up kan je me altijd vinden. Tot in de Corbie kapper.

Eva

Ik ben Inne. Ik ben bij dit team sinds 2015 en voel me er helemaal thuis. Door de vele cursussen en opleidingen die ik gekregen heb, ben ik ongelofelijk geëvolueerd. Ik hou van kleur, kleurtechnieken, kleureffecten en ook mannensnitten. Dit is echt mijn ding. Ik doe een job die ik graag doe, en ben super trots dat ik een Corbietje ben.

Inne

Hoi mijn naam is Stephanie en ik ben schoonheidsspecialiste en kapper van opleiding. Ik heb me altijd gespecialiseerd in het creatieve gedeelte van de schoonheidsverzorging; nl nagels, wimpers, wenkbrauwen en make-up. En dit is dan ook de perfecte aanvulling voor de stijlbar.

Stephanie

Als student heb ik alles geleerd bij De Corbie en dan heb ik enkele jaren ergens anders gewerkt waar ik me verder ontwikkeld heb. Omdat ik het Corbie team toch miste ben ik sinds eind 2016 terug in de Corbie aan het werk. Ik ben een Redken Certified haircolorist, kleurtechnieken en balleages doe ik enorm graag! Ook de halflange, korte damessnitten en mannensnitten zijn helemaal m'n ding.

Shana

Echte barbiers werken met een passie voor het vak. Mijn passie is onze gasten een goed gevoel geven en een perfect kapsel/baard. Want het zijn jullie die ervoor zorgen dat ik van mijn passie mij carrière heb kunnen maken. En hiervoor ben ik jullie en de Corbie eeuwig dankbaar.

Sonny

Hoi Ik ben Jolien en werk als student bij De Corbie Geel. Mijn passe: mensen gelukkig maken.

Jolien

De Corbie Geel

 
De Corbie Geel
Markt 12a
2440 Geel
014/736699
 

Openingsuren:

  • Maandag 9.00 u tot 18.00 u (Alle werken moeten gedaan zijn om 18.00u)
  • Gesloten
  • Woensdag 9.00 u tot 18.00 u (Alle werken moeten gedaan zijn om 18.00u)
  • Donderdag 9.00u tot 20.00u (Alle werken moeten gedaan zijn om 20.00u)
  • Vrijdag 9.00u tot 18.00u (Alle werken moeten gedaan zijn om 18.00u)
  • Zaterdag 8.00u tot 17.00 u (Alle werken moeten gedaan zijn om 17.00 u)

ALTIJD ZONDER AFSPRAAK

Menu kleur: Hou er rekening mee dat je hiervoor 2 u tijd nodig hebt.
Kleur tijden die wij aanraden zodat u zeker verder geholpen kan worden:

  • Maandag/dinsdag/woensdag  voor 15.00 u
  • Donderdag  voor 17.00 u.
  • Vrijdag voor 15.30 u.
  • Zaterdag voor 14 u.

Hou er rekening mee dat het zaterdag altijd drukker is vanaf 11u !
Hou er rekening mee tijdig te komen in het weekend, zodat we iedereen kunnen verder helpen voor sluiting.