De Corbie – Geel

Hoi, ik ben Gwenn Lan maar iedereen zegt gewoon Gwenn, Ik werk nu al een aantal jaar bij De Corbie stijlbar en Barbier. Meestal kan je mij vinden in het salon in Geel maar ook regelmatig in de andere salons als ik opleiding geef. Ik hou van een uitdaging, dus wil je eens andere coupe kom dan zeker langs!

Gwenn

Hi Peeps! Als je langs komt in de Corbie zie je mij vast een keer rondhuppelen. Ik ben een creatieve duizendpoot die zowel instaat als gastvrouw als socialmedia creator. Ik help het team waar nodig zodat we samen jullie zo goed mogelijk kunnen helpen. Spring gezellig eens binnen dan ontvang ik je graag met een warm kopje koffie of fris drankje!

Lynn

Hoi ik ben Jolien en werk sinds 2016 in De Corbie. Mijn passie is het mooi maken van mannen. Herenkapsels, barbier, ambachtelijk scheren, trimmen & aflijnen. Ik hou van extra’s. Niet gewoon iemand een kapsel geven, maar alles erop en eraan, zodat het volledige plaatje klopt.

Jolien

Hoi ik ben Luciana. Ik heb 13 jaar ervaring in het kappersvak. Up to date Colorist/ Haarstyliste. Ik ga geen uitdaging uit de weg 😊

Luciana

Hallokes ik ben Marie! Mij vind je in de Corbie in Geel. Ik ben een all-round kapster. Met veel enthousiasme en energie zal ik er alles aan doen om je een TOP kapsel te geven! Ik hou er dan ook van om leuke make-overs te doen. Kom dus zeker eens langs, ik sta paraat!

Marie

Radu

Hallo allemaal, ik ben Arisa! Ik mag sinds enige tijd deel uitmaken van het Corbie team. Hier ben ik enorm blij om omdat ik veel kansen gekregen heb om te evolueren als kapper. Ik heb ook een opleiding schoonheid gedaan dus ik kan jullie zeker all round in de watten leggen. En met mijn enthousiasme zal ik jullie zeker verwelkomen. Tot snel!

Arisa

Hoi! Ik ben een youngster bij de Corbie.. Voor leuke en verzorgde nagels kan je bij mij terecht. Zowel gelnagels als gellak. Mijn specialiteiten zijn opsteken en jou het ideale kapsel geven. Ik zorg er graag voor dat mijn klantjes een totaal pakket beleven.

Jill

Hey, Ik ben een youngster. Ik help je graag met het zoeken naar jou droomkapsel. Opsteken is mijn passie! Heb je graag leuke en verzorgende nagels dan kan je mij vinden bij de nailbar. Wil je je eyebrows on point dan help ik je graag verder bij de browbar.

Dewi

Yasmine

De Corbie Geel

 
De Corbie Geel
Markt 12a
2440 Geel
014/736699
 

Openingsuren:

  • Maandag 9.00 u tot 18.00 u (Alle werken moeten gedaan zijn om 18.00u)
  • Dinsdag gesloten
  • Woensdag 9.00 u tot 18.00 u (Alle werken moeten gedaan zijn om 18.00u)
  • Donderdag 9.00u tot 20.00u (Als er geen klanten meer in het kapsalon zijn sluiten wij onze deuren om 19 u. Alle werken moeten gedaan zijn om 20.00u)
  • Vrijdag 9.00u tot 18.00u (Alle werken moeten gedaan zijn om 18.00u)
  • Zaterdag 8.00u tot 17.00 u (Alle werken moeten gedaan zijn om 17.00u)

ALTIJD ZONDER AFSPRAAK

Menu kleur: Hou er rekening mee dat je hiervoor 2 u tijd nodig hebt.
Kleur tijden die wij aanraden zodat u zeker verder geholpen kan worden:

  • Maandag/dinsdag/woensdag  voor 15.00 u
  • Donderdag  voor 17.00 u.
  • Vrijdag voor 15.30 u.
  • Zaterdag voor 14 u.

Hou er rekening mee dat het zaterdag altijd drukker is vanaf 11u !
Hou er rekening mee tijdig te komen in het weekend, zodat we iedereen kunnen verder helpen voor sluiting.