De Corbie – Diest

Hoi, Ik ben Nerea en ik ben de gastvrouw van Korbeek-lo! Ik laat jullie graag thuis voelen in onze Corbie. Met een grote glimlach en veel enthousiasme help ik jullie graag verder. Ik zorg ervoor dat onze gasten niks te kort komen!

Nerea

Hoi ik ben Melissa, manager van de Corbie te Diest. Voor mij is het belangrijkste dat de klanten zich goed voelen bij ons in de stijlbar, naar de "kapper gaan" eens op een andere manier beleven. Vanzelfsprekend dat ik eveneens belangrijk vind dat er een goede kwaliteit word geleverd in het werk dat ik en mijn tof creatief team leveren. Life is more beautiful when you meet the right hairdresser!

Melissa

Ik ben Jefke. Mijn specialiteit is make-up en backstage werken op events zodat iedereen picobello het podium op gaat. Ik hou er ook van snitten en prachtige kapsels te creëren. Mijn hobby is het rijden en verzorgen van mijn verzorgpaard. Ik werk super graag bij het Corbie team met al mijn toffe collega’s. Hopelijk tot snel bij De Corbie voor DE kapperservaring.

Jeffrey

Hoi ik ben Jolien en werk sinds 2016 in De Corbie. Mijn passie is het mooi maken van mannen en vrouwen. Ik hou van extra’s. Niet gewoon iemand een kapsel geven, maar alles erop en eraan, zodat het volledige plaatje klopt.

Jolien

Hoi ik ben Jente En ben sinds enige tijd bij de Corbie aan het werk. Mijn passie: mensen een goed gevoel en aandacht geven. Tot snel 😊

Jente

Hoi ik ben Luciana. Ik heb 13 jaar ervaring in het kappersvak. Up to date Colorist/ Haarstyliste. Ik ga geen uitdaging uit de weg 😊

Luciana

De Corbie Diest

Leuvensestraat 18
3290 Diest
Tel: 013/297.426
 

Openingsuren:

 • Maandag: gesloten

 • Dinsdag 9.00 u tot 18.00 u (Alle werken moeten gedaan zijn om 18.00 u)

 • Woensdag 9.00 u tot 18.00 u (Alle werken moeten gedaan zijn om 18.00u)

 • Donderdag 9.00u tot 19.00u (Als er geen klanten meer zijn in het kapsalon sluiten wij onze deuren om 19 u. Alle werken moeten gedaan zijn om 20.00u)

 • Vrijdag 9.00u tot 18.00 u

 • Zaterdag 8.00u tot 17.00 u ( Alle werken moeten gedaan zijn om 17.00u)

  ALTIJD ZONDER AFSPRAAK

ALTIJD ZONDER AFSPRAAK

Menu kleur: hou er rekening mee dat je hiervoor 2 u tijd nodig hebt.
Kleur tijden die wij aanraden zodat u zeker verder geholpen kan worden:

 • Dinsdag / woensdag / vrijdag voor 15.00 u
 • Donderdag voor 17.00 u.
 • Zaterdag voor 14 u.

Hou er rekening mee dat het zaterdag altijd drukker is vanaf 11u !
Hou er rekening mee tijdig te komen in het weekend, zodat we iedereen kunnen verder helpen voor sluiting.